Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 12.05.2022

ro

12 May, 2022 15:16 577 Marime text
Nr. 50 din 12 Mai 2022
 
BULETIN INFORMATIV 12 MAI 2022
 
CERCETAȚI  PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
 
În data de 11 mai a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Lugoj au depistat pe strada Crișan, din Lugoj, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.37 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, refuzând procedura.
 
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
  •  
 
În data de 11 mai a.c., în jurul orei 23:45, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control, în localitatea Curtea, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
 
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.
 
  •  
 
În data de 11 mai a.c., în jurul orei 20:50, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control, în localitatea Bichigi, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul nu era înmatriculat.
 
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducereși pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat. ”
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii