Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Comunicat SIC - 06.12.2021

ro

06 Dec, 2021 15:09 832 Marime text

Nr. 68.768 din 6 decembrie 2021   
 
ARESTAŢI PREVENTIV PENTRU FURTURI DIN SOCIETĂŢI ŞI LOCUINŢE
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea a 7 fapte de furt calificat, din societăţi şi locuinţe. Doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
              
La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Botoşani, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate bunuri şi obiecte susceptibile a proveni din infracţiuni sau care ar fi fost folosite la comiterea unor infracţiuni, 7 telefoane mobile, 488 de lei şi 180 de euro.
 
De asemenea, trei tineri au fost conduşi la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 decembrie a.c., doi dintre aceştia au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore.
 
La data de 6 decembrie a.c., cei doi tineri reţinuţi au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.
 
Activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi, iar la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J. Botoşani şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii