Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Comunicat de presă - 29.09.2021

ro

29 Sep, 2021 12:34 781 Marime text
Nr. 68.649 din 29 septembrie 2021   
 
PERCEHZIŢII ŞI REŢINERI ÎNTR-UN DOSAR DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, TULBURAREA ORDINII PUBLICE ŞI PORTUL SAU FOLOSIREA FĂRĂ DREPT DE OBIECTE PERICULOASE
 
Astăzi, 29 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 10 septembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, prin pulverizarea cu spray iritant-lacrimogen, exercitarea de acte de violenţă şi adresarea de ameninţări cu acte de violenţă, trei tineri i-ar fi sustras unui bărbat bani şi o pereche de căşti, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni, precum şi bunuri care ar fi fost folosite în activităţi infracţionale.
 
Cei trei tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.
 
Cercetările continuă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii