Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - Activităţi desfăşurate în cadrul proiectului „Şcoala siguranţei Tedi”

ro

14 Jun, 2021 14:46 509 Marime text
Nr. 110358 din 14 Iunie 2021
 
 
 
ACTIVITĂŢI DESFĂŞURATE ÎN CADRUL PROIECTULUI „ŞCOALA SIGURANŢEI TEDI”
 
 
Elevii Scolii Gimnaziale Platonești au primit la ore vizita polițiștilor, care în cadrul proiectului ,,Şcoala Siguranţei Tedi” au încercat să îi ajute pe copii, prin joc, să își însușească informații privind importanța respectării regulilor de circulație. 
 

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciului Rutier, au desfășurat în cadrul Școlii Gimnaziale Platonești, activități informativ-preventive privind siguranța rutieră.
 
Polițiștii au prezentat aspecte privind siguranța copiilor pe stradă, acasă, la școală și în timpul liber, principalele reguli de siguranță rutieră și importanța respectării lor de către toți participanții la trafic.
 
Proiectul are ca scop formarea unui comportament responsabil în trafic al copiilor, pentru ca, pe termen lung, numărul de accidente în care sunt implicați, să se reducă.
 
,,Şcoala Siguranţei Tedi” este unul dintre cele mai ample programe educative derulate la nivel național, care prin joc, îi ajută pe elevi să își însușească informații noi și utile pentru creșterea siguranței lor în drum spre școală, în mediul online, atunci când sunt singuri acasă și în vacanță.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii