Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă -26.04.2022

ro

26 Apr, 2022 16:36 804 Marime text
Nr. 54227 din 26 Aprilie 2022
 
 
 
TÂNĂR ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ LA OMOR
 
 
La data de 25 aprilie a.c., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Slobozia, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 21 de ani, din municipiul Slobozia, care la data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, din municipiul Slobozia, l-ar fi înjunghiat pe acesta în zona spatelui cu un cuțit, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice.
 
La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Ialomița, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale.
 
Ca urmare a administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
 
Cel în cauză a fost prezentat magistraților, fiind emis pe numele său la data de 25 aprilie a.c. mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii