Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - 20.08.2021

ro

20 Aug, 2021 13:40 1139 Marime text
                                                        Nr. 110468 din 20 August 2021
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Activități pentru prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului
 
Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, cu sprijinul polițiștilor de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfăşurat, în cursul zilei de ieri, activități în scopul prevenirii săvârșirii infracțiunilor contra patrimoniului.
 
Polițiștii au discutat cu peste 90 de persoane, în Piața Agroalimentară din municipiul Slobozia.
 
În cadrul discuțiilor purtate cu cetățenii, polițiștii au oferit sfaturi şi recomandări cu privire la principalele cauze care favorizează săvârșirea furturilor din genți, poșete, buzunare, dar și cu privire la măsurile de protecție, care odată însușite de proprietari, au menirea de a descuraja activitatea infracțională.
 
Activitățile se înscriu în Programul de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, cu accent pe prevenirea infracționalității cu grad ridicat de impact emoțional și psihologic în comunitate.
 
În situaţia în care deveniţi victima unei infracţiuni de furt, anunţaţi organele de poliţie la numărul unic de urgenţă 112.
 
* * *
 
Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști
 
Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
 
Astfel, poliţiştii au identificat o femeie de 45 de ani, din municipiul Urziceni, pe numele căreia Judecătoria Sector 2 București a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.
 
Cea în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Târgșor, județul Prahova.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii