Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă -16.08.2021

ro

16 Aug, 2021 14:48 799 Marime text
Nr. 110458 din 16 August 2021
 
 
INFRACȚIUNI CONTRA SIGURANȚEI CIRCULAȚIEI PE DRUMURILE PUBLICE, CONSTATATE DE POLIȚIȘTII IALOMȚENI
           
 
            Pe parcursul acestui weekend, polițiștii de la rutieră au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea producerii unor accidente de circulație, dar și pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile privind circulația pe drumurile publice.
 
În timp ce efectuau un filtru rutier pe raza municipiului Fetești, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un șofer de 30 de ani.
 
Întrucât existau suspiciuni că tânărul ar fi consumat substanțe stupefiante, acesta a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă.
 
Conducătorul auto a fot condus la Spitalul Municipal Fetești, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
 
 
Trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani, toți din municipiul Slobozia au fost depistați în trafic conducând autoturisme sub influența băuturilor alcoolice, cu valori indicate de aparatul etilotest între 0,50 și 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 
Pe raza comunei Movila, un bărbat de 89 de ani a fost depistat în timp ce conducea un ATV pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere.
 
În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Maia s-a produs un accident soldat cu pagube materiale.
 
Din primele verificări s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr în vârstă de 19 de ani, conducea un autoturism pe raza localității Maia, nu a adaptat viteza într-o curbă, a acroșat un autoturism parcat și gardul unei locuințe.
 
De asemenea, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii