Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - 02.12.2021

ro

02 Dec, 2021 14:37 871 Marime text
Nr. 110632 din 02 Decembrie 2021
 
 
2 BĂRBAȚI REȚINUȚI RE POLIȚIȘTII FETEȘTENI
                                                                                                                                        
            Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reținut doi bărbați de 27 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugere, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.
 
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, cele 2 persoane ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Fetești, l-ar fi lovit atât pe el cât și pe mama acestuia, de  62 de ani, cu diferite corpuri contondentei, ar fi distrus obiecte de mobilier din casă și i-ar fi deposedat de un telefon mobil.
 
În urma agresiunilor suferite cele două victime au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Fetești.
 
Cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor au fost identificați de polițiștii de investigații criminale și conduși la sediul poliției pentru audieri.
 
Totodată, cu ocazie efectuării unui control corporal la sediul Poliției Municipiului Fetești, asupra bărbatului de 31 de ani a fost găsit un corp tăietor-înțepător tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. 
 
Față de cele două persoane a fost continuată urmărirea penală pentru săvârșirea infracţiunilor de violarea de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugerea, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținute pentru 24 de ore.
 
Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii