Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă -Tânăr reținut de polițiști pentru tăinuire

ro

20 Aug, 2021 13:34 742 Marime text
                                                        Nr. 110466 din 20 August 2021
 
 
 
TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU TĂINUIRE
 
 
Polițiștii de investigații criminale au depistat și reținut un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tăinuire.  Alți doi tineri de 17 și 18 ani, cercetați pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. 5 percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Iași.
 
La data de 6 august a.c., o persoană din comuna Coșereni a sesizat prin apel 112 faptul că persoane necunoscut i-ar fi sustras din curtea locuinței un autoturism în valoare de aproximativ 15.000 de euro.
 
În urma activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni și Serviciului de Investigații Criminale, autorii faptei au fost identificați, doi tineri de 17, respectiv 18, ambii din județul Iași.
 
Cei doi sunt cercetați în stare de arest preventiv, pentru furt calificat.
 
În urma a 5 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii ialomițeni cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, în trei localități din județul Iași, a fost identificat autoturismul sustras, în curtea unui tânăr de 23 de ani.
 
Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul poliției, urmând a fi restituit părții vătămate.  
 
Tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii