Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - Siguranța cetățenilor prioritatea polițiștilor

ro

17 Sep, 2021 10:47 532 Marime text
Nr. 110504 din 17 Septembrie 2021
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
SIGURANȚA CETĂȚENILOR PRIORITATEA POLIȚIȘTILOR
 
 
Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din municipiul Fetești a fost depistată și sancționată contravențional că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.
 
Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 10 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 3 operatori de transport persoane și 79 de obiective de interes.
 
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 777 persoane și au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare totală de 9.500 de lei.
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, în cadrul acțiunilor de verificare a persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Fetești, care nu a fost găsită la adresa de izolare declarată Direcției de Sănătate Publică.
 
Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.
 
Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii