Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 17.05.2022

ro

17 May, 2022 15:16 834 Marime text
Nr. 54235 din 17 Mai 2022
 
 
 
REȚINUT PENTRU VIOL
 
 
Un bărbat de 49 ani, din comuna Borănești a fost reținut în cursul zilei de ieri de polițiștii ialomițeni, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi întreținut prin folosirea forței fizice, relații sexuale cu o tânără în vârstă de 25 de ani.
 
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat de 49 de ani, bănuit că în noaptea de 13/14 aprilie a.c., ar fi violat o tânără de 25 de ani, fata concubinei sale, în timp ce se aflau în locuința comună din localitatea Borănești.
 
În cursul zilei de ieri, 16 mai a.c., bărbatul a fost condus la sediul Poilției Municipiului Urziceni pe bază de mandat de aducere, iar în baza probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
 
Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii