Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 16.07.2021

ro

16 Jul, 2021 13:54 838 Marime text
Nr. 110427 din 16 Iulie 2021
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
 
STAREA TEHNICĂ A VEHICULELOR, VERIFICATĂ ÎN TRAFIC
 
 
În perioada 14 – 15 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român au efectuat verificări și controale în trafic, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice şi verificarea respectării legislaţiei rutiere.
 
Echipele de control au urmărit verificarea sistemului de frânare, a mecanismului de direcţie, instalaţiei de iluminare/semnalizare, existenţei şi autenticității seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum și a legalității montării şi utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decât cele omologate.
 
În cadrul acţiunii au fost controlate peste 250 de vehicule, fiind aplicate 230 de sancţiuni contravenţionale. Totodată, poliţiştii au reținut 18 permise de conducere și au retras 26 de certificate de înmatriculare.
 
Cele mai importante nereguli depistate cu ocazia controlului tehnic au fost: defecțiuni la sistemul de iluminare/semnalizare, anvelope uzate peste limita legal admisă, caroserie degradată,  folii sau tratamente chimice ce estompează vizibilitatea neomologate, lipsa I.T.P.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii