Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Comunicat de presă - 11.08.2021

ro

11 Aug, 2021 12:43 759 Marime text
Nr. 110453 din 11 August 2021
 
 
 
ORDIN DE PLASARE ÎN ADĂPOST, EMIS DE POLIȚIȘTII IALOMIȚENI
 
 
Polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au emis un nou ordin de plasare în adăpost, a unui pui de barză rănit.
 
Un bărbat, din localitatea Copuzu a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița, cu privire la faptul că a găsit un pui de barză rănit pe un drum public.
 
Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit la fața locului, constatând faptul că puiul de barză are o aripă rănită, aflându-se în imposibilitatea de a zbura.
 
Având în vedere că pasărea se afla într-o situație de risc, polițiștii au transportat-o la un Centru de reabilitare și salvare a animalelor sălbatice de pe raza județului Ilfov și au emis un ordin de plasarea  într-un adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile.
 
Până la această dată, de la înființarea Biroului Pentru Protecția Animalelor, la nivelul județului Ialomița au fost emise 5 astfel de ordine de plasare a animalelor aflate în situații de risc, în adăposturi de salvare și reabilitare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii