Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - Eveniment rutier

ro

18 Aug, 2021 16:07 696 Marime text
Nr. 110461 din 18 August 2021
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Eveniment rutier
 
La data de 17 august a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Arcului din municipiul Urziceni s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist.
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în timp un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Urziceni conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi acroșat un biciclist în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe același sens de mers.
 
Ambii conducători au fost testați cu aparatul Drager, în cazul șoferului valoarea a fost de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce în cazul biciclistului etilotestul a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
 Cercetați penal pentru infracțiuni rutiere 
 
 
În cursul zilei de ieri, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul din Urziceni unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.
 
Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
 
 
* * *
 
La data de 17 august a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție  Albești au fost sesizați cu privire la faptul că,, pe raza localităţii Marsilieni, un minor conduce un autoturism.
 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat autoturismul în cauză, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Slobozia.
 
Având în vedere faptul că persoana depistată este minoră și nu deține permis de conducere, a fost condusă împreună cu tatăl său la Postul de Poliţie Perieţi în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii