Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 30.09.2021

ro

30 Sep, 2021 15:34 960 Marime text
Nr. 110518 din 30 Septembrie 2021
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Șoferi cercetați penal pentru infracțiuni rutiere
 
În cursul zilei de ieri, 29 septembrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara au oprit, în cadrul unui filtru rutier, un autoturism ce se depalsa  pe DN2C, din direcția Slobozia către Amara, condus de un bărbat de 46 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că șoferul figurează cu permisul de conducere reținut.
 
Pe numele lui polițiștii au întocmit un dosare de cercetare penală, sub aspectul săvarșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
* * *
 
Seara trecută, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în flagrant, un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Sinești, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2 E85, din direcția București către Urziceni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul Drager acesta a indicat valoarea de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni, pentru recoltarea de probe biologice.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări faţă de perosana depistată sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența bauturilor alcoolice”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii