Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 11.04.2022

ro

13 Apr, 2022 10:56 646 Marime text
                                                        Nr. 54.213 din 12 Aprilie 2022
 
 
REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI
 
La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de risc. Doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 500 de grame de cannabis, 10 semințe de cannabis, 2 mărunțitoare mecanice, 4 telefoane mobile, 3 cântare electronice de mare precizie, 400 de lei, care ar proveni din vânzarea drogurilor, precum și alte bunuri de interes, respectiv recipiente cu fertilizatori și pipe confecționate artizanal.
 
Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc.
 
În cursul zilei de 13 aprilie, aceștia vor fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
 
La activități, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii