Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 10.06.2021

ro

10 Jun, 2021 10:56 713 Marime text
Nr. 110.350 din 10 Iunie 2021
 
 
Buletin de presă
 
 
Șoferi depistați în flagrant, conducând pe drumurile publice sub influența alcoolului
 
Seara trecută, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe DN 2 în comuna Coșereni, un autoturism ce avea o direcție de deplasare sinuoasă.
 
La volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 48 ani, din municipiul București, în urma testării cu aparatul Drager reieșind valoarea de 0,92 mg/l  alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru stabilirea concentrației de alcool.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.
 
* * *
 
La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Biroul Rutier Slobozia, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Bucu.
 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,42 mg/ l alcool pur în aerul expirat.
 
Șoferul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, unde i-au fost prelevate probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii