Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 07.12.2021

ro

07 Dec, 2021 13:39 782 Marime text
Nr. 110639 din 7 Decembrie 2021
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni
 
La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați prin apel 112, de o femeie de 39 de ani, din comuna Reviga, cu privire la faptul că fostul concubin face scandal.
 
În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slobozia ar fi venit la domiciliul femeii, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței acesteia din localitatea Reviga și ar fi lovit-o cu o țeavă din plastic.
 
În continuare s-a întocmit formularul de evaluare a riscului prevăzut privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică de către poliţişti, constatându-se că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, întrucât există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniunilor de „violență în familie”, „violarea de domiciliu” și „amenințare”.
 
 

 
Șoferi cercetați penal pentru infracțiuni rutiere
 
La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat, în cadrul unui filtru rutier, un bărbat în vârstă de 71  ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Urziceni unde i-au fost prelevate două mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana cu alcoolemie peste limita legală”
 
* * *
 
La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat în flagrant, un tânăr în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea București din municipiul Urziceni având dreptul de a conduce suspendat.
 
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii