Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 07.06.2021

ro

19 Jul, 2021 12:03 801 Marime text
 
 
                                                                                                             Nr. 110.432 din 19 Iulie 2021
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Cercetați penal pentru infracțiuni rutiere
 
Sâmbătă, 17 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Fetești au oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Fetești.
 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă acesta a refuzat, fiind condus la Spitalul Municipal Fetești pentru prelevarea de mostre biologice.
 
Șoferul a refuzat și prelevarea probelor de sânge, plecând din incinta unității medicale.
 
Pe numele lui polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice        ”.
 
 
***
 
La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Căzănești au depistat în flagrant delict un șofer, în timp ce ,conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, ce a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, care a indicat o valoare de 1.20 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul auto a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge la o unitate medicală..
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii