Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - Infracțiuni circulație

ro

17 Sep, 2021 14:59 667 Marime text
Nr. 894034 din 17 septembrie 2021
 
 
INFRACȚIUNI CIRCULAȚIE
 
În data de 16 septembrie 2021, în jurul orei 20:27, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Galați, au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 22 ani, ce conducea un autoturism pe DN25, în comuna Ivești, județul Galați, având dreptul de conducere suspendat.
În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
Tot la aceeași dată mai sus menționată, în jurul orei 21:20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, au depistat în trafic la intersecția străzilor Lozoveni cu Transilvaniei din municipiul Galați, un alt tânăr în vârstă de 22 ani, din comuna Rediu, județul Galați, care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
La testarea alcooscopică rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a stabilit de asemenea faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
 În cauza de față s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii