Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 15.06.2021

ro

15 Jun, 2021 13:31 657 Marime text
Nr. 893950 din 15 iunie 2021
 
 
 
MANDATE PUSE ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
             La data de 14 iunie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Galați au depistat, în zona cartierului Micro 19, o femeie, de 48 de ani, pe numele căreia Judecătoria Brașov a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an și 6 luni, pentru complicitate la comiterea infracțiunii de înșelăciune.
             În cursul aceleiași zile,  polițiștii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigații Criminale, au depistat și reținut doi bărbați, de 47 și 37 de ani, ambii din municipiul Galați, condamnați, primul la 3 ani închisoare, pentu complicitate la furt, cel de-al doilea la 2 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.
             Persoanele depistate au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepselor.
 
 
A ACCIDENTAT UN PIETON ȘI A PĂRĂSIT LOCUL FAPTEI
 
La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 08.30, pe D.J. 251, în comuna Matca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.
La fața locului, polițiștii au constatat că victima, un bărbat, de 72 de ani, ar fi fost acroșat de un autoturism, în timp ce traversa strada prin loc nemarcat, conducătorul auto părăsind locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor judiciare.
 
 
La scurt timp, polițiștii au identificat conducătorul auto implicat în accident, o femeie, de 31 de ani, pe care au testat-o alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporal din culpă și părăsirea locului accidentului.
 
 
 
REȚINUȚI PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚĂ
 
La data de 14 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Gohor au identificat și depistat doi tineri, din comuna Gohor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
Din cercetări, a reieșit că, în perioada februarie – mai 2021, cei doi ar fi pătruns în 7 locuințe, de pe raza comunei Gohor, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 4 500 de lei.
În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut cele două persoane, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii