Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 13.10.2021

ro

13 Oct, 2021 14:15 787 Marime text

Nr. 894063 din 13 octombrie 2021

EVENIMENTE RUTIERE
 
La data de 12 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Galați au reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Munteni, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
Măsura reținerii a fost dispusă de polițiști după ce, în data de 09 octombrie a.c., bărbatul a condus autoturismul, pe D.E. 581, în afara localității Munteni, și, pierzând controlul direcției, a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.
La testarea alcoolscop, acesta a prezentat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testele de laborator au relevat că bărbatul avea în sânge o îmbibație alcoolică de 2,85 g/l alcool pur în sânge.
În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
 
***
 
La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 18.50, pe strada 1 Decembrie, din municipiul Tecuci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane.
La fața locului, polițiștii au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme, din primele verificări rezultând că impactul dintre acestea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.
 
În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto, doi bărbați,  de 40 și 56 de ani, precum și a unei minore, de 15 ani, pasager într-unul dintre autoturisme.
Toți trei au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, conducătorilor auto urmând să le fie prelevate mostre biologice, pentru a se stabili dacă se aflau sub influența alcoolului.
În cauză,  a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
MANDAT PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Tecuci au depistat un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Tecuci, pe numele căruia Judecătoria Tecuci emisese mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.
Bărbatul, condamnat la 1 an și 5 luni închisoare, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost încarcerat în Penitenciarul de maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii