Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 08.11.2021

ro

08 Nov, 2021 10:56 830 Marime text
Nr. 894093 din 08 noiembrie 2021
 
 
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
         La data de 5 noiembrie a.c., în jurulorei 16.00, pe D.E. 581 (varianta de ocolire a municipiului Tecuci), s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
         Din primele verificări efectuate de polițiști, la fața locului, s-a stabilit că  în accident au fost implicate implicate o autoutilitară și un tractor. În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, de 17 ani, care se afla la volanul tractorului și care nu deținea permis de conducere.
         Polițiștii au constatat, de asemenea, că tractorul nu este înregistrat sau înmatriculat.
         Ca urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.
 
***
 
         La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 19.45, la intersecția D.N. 26 cu D.C. 29, în afara localității Stoicani, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
         La fața locului, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat, de 27 de ani, respectiv, o femeie, de 67 de ani, care au intrat în impact. În urma accidentului, a rezultat rănirea unui bărbat, de 64 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme.
        
         La testarea alcoolscop, femeia a prezentat valoarea de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
 
 MANDAT PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
         La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, împreună cu cei ai Postului de Poliție Tulucești au depistat și reținut doi  bărbați, de 24 și 32 de ani, ambii din comuna Tulucești, pe numele cărora Judecătoria Galați a emis mandat de executare a unor pedepse privative de libertate.
         Cei doi, condamnați la 2 ani și 6 luni, respectiv 2 ani și 9 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost conduși și încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepselor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii