Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin informativ - 28.03.2022

ro

28 Mar, 2022 15:56 737 Marime text
Nr. 63.144 din 28.03.2022
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
Azi-noapte, în jurul orei 03:00, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cezar Petrescu, pe raza municipiului Brăila.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
  •  
 
În seara de 27 martie a.c., în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei, au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism în pe DN 2B, în afara localității Surdila Greci.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.
 
Astfel, pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
  •  
 
În data de 26.03.2022, în jurul orei 20:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei, au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 46 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 230R, pe raza localității Ulmu.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii