Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița Năsăud Știre de presă - 28.06.2021

ro

28 Jun, 2021 14:23 602 Marime text
Nr. 264 din data de 28 iunie 2021
 
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
 
În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din Beclean au intensificat acțiunile pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere, pe raza de competență
 
Astfel, zilnic, polițiștii de la Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Beclean, dar și din cadrul Secției 4 Poliție Rurală au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale, în zona de agrement Figa. Au fost avute în vedere și respectarea normelor de prevenire a infectării cu Sars-Cov-2.
 
Suplimentar, polițiștii de la Prevenirea Criminalității au desfășurat acțiuni de informare, au distribuit materiale pentru prevenirea furturilor din locuință și le-au atras atenția celor întâlniți să nu facă publică plecarea de acasă, pentru că astfel oferă un pont bun hoților. Totodată, celor mici li s-au înmânat broșuri cu sfaturi preventive care să-i țină pe perioada vacanței departe de evenimente nedorite.
 
Polițiștii de la Rutieră, împreună cu cei de la Prevenirea Criminalității au diseminat materiale pentru prevenirea furturilor din autoturisme și le-au reamintit celor întâlniți faptul că, pentru o vacanță lipsită de griji este necesar să-și asigure autovehiculele și să-și protejeze bunurile de valoare. De asemenea, a fost monitorizat traficul rutier pe Drumul Național 17 și drumul de acces spre stațiunea Figa, fiind oprite pentru control și verificate peste 60 de autovehicule și aproape 100 de persoane.
 
Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor desfășurate, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 8.800 de lei, majoritatea pentru nerespectarea legislației rutiere. Ca măsură complementară, a fost dispusă reținerea a două permise de conducere și retragerea unui certificat de înmatriculare.
 
Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii