Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 19.10.2021

ro

19 Oct, 2021 13:34 669 Marime text

                                                                                                     Nr. 387 din 19 octombrie 2021 

 
BULETIN DE PRESĂ
 
          Cercetări efectuate de polițiștii de la Combaterea Delicetelor Silvice și procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița într-un dosar penal întocmit pentru tăiere fără drept de arbori
 
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.
 
Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în data de 15.10.2021, un bărbat de 62 de ani, din Bistrița Bârgăului ar fi tăiat ilegal 9 arbori, cu un volum total de 33,6 metri cubi, dintr-o pădure situată pe raza comunei Bistrița Bârgăului. Prejudiciu cauzat a fost estimat la aproximativ 14.000 de lei.
 
La fața locului a fost descoperită și ridicată în vederea confiscării cantitatea de 20,44 metri cubi de lemn, iar cercetările continuă de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.
 
 
          Depistat la volanul unui autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule
 
În după-masa de ieri, 18 octombrie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat și oprit în trafic pentru control un autoturism care circula pe Drumul Județean 172G, prin localitatea Petriș.
 
la volan a fost identificat un bărbat de 37 de ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii