Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 25.06.2021

ro

25 Jun, 2021 14:25 593 Marime text
Nr. 505316 din 25 iunie 2021
                         
                                                                           
 
 
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Mandat pus în aplicare de poliţişti
 
          La data de 24 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au depistat un bărbat de 44 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Buhuşi, acesta fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.
         Bărbatul a fost condus şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.
  
Poliţiştii băcăuani au acţionat pe raza municipiului şi a comunelor arondate
 
               Poliţiştii băcăuani au acţionat pentru reducerea riscului rutier şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în municipiu şi pe raza comunelor arondate.
            La activităţi au participat poliţişti rutieri şi de ordine publică care au controlat în trafic 259 de autovehicule şi au legitimat 276 de persoane.
            Polițiștii au aplicat 125 de sancţiuni contravenţionale, din care 89 la regimul rutier, în valoare de 65.000 de lei. Dintre acestea, 14 au fost aplicate pentru încălcări ale regimului legal de viteză, 7 sancţiuni contravenţionale pentru neportul centurii de siguranţă, 8 pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, iar restul pentru alte abateri.
            De asemenea, au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale în baza Legii 55 din 2020.
            În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
  
URMĂRIT INTERNAȚIONAL, PRINS DE POLIȚIȘTI
 
 
Urmărit internațional, căutat de autoritățile italiene, pentru viol, tâlhărie, vătămare corporală și proxenetism, depistat de polițiștii din Bacău.
 
Ieri, 24 iunie,  polițiștii de investigații criminale, împreună cu polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bacău, au depistat un bărbat, de 31 de ani, care era dat în urmărire internațională. 
 
Măsura urmăririi internaționale a fost instituită la solicitarea autorităților italiene, întrucât bărbatul se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis la 5 mai a.c., pentru comiterea infracțiunilor de viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism.
 
Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, urmând a fi efectuate demersurile necesare declanșării procedurii de predare către autoritățile italiene.
 
 
 
Întocmit,
Inspector principal de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii