Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 19.10.2021

ro

19 Oct, 2021 15:37 964 Marime text
Nr.508479 din 19 octombrie 2021
                        
                                                                           
BULETIN DE PRESĂ
 
Mandat de arestare preventivă pus în aplicare de polițiști
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci au depistat pe raza comunei Gioseni, un bărbat de 37 de ani, din localitate, posesor al unui mandat de arestare preventivă, emis de Curtea de Apel Bacău.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Bacău.

 
Depistat în trafic de polițiști, sub influența alcoolului
 
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei 3 Poliţie Rurală Onești, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au oprit în trafic un autoturism care circula pe raza comunei Oituz, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 57 de ani, din Onești.
Întrucât emana halena alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului și a fost reținut permisul de conducere.

 
Urmărită național și internațional, depistată de polițiștii Secției 1 Poliție Bacău
 
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au depistat o femeie pe strada Spiru Haret din localitate.
Din verificările efectuate s-a stabilit că, femeia de 33 de ani, din Bacău este posesoare de mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bacău, fiind condamnată la o pedeapsă de 6 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.
Totodată, pe numele acesteia era emis ordin de urmărire la nivel internațional.
Femeia a fost încarcerată în Penitenciarul Bacău.
 

 
Polițiștii rutieri continuă să acționeze pentru siguranța traficului rutier
 
În cadrul activităţilor desfăşurate, în cursul zilei de 18 octombrie a.c., de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 153 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare şi au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.
 
             Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pe drumurile publice din județul Bacău, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.
             S-a acționat pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.
Astfel, în 24 de ore, poliţiştii au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare şi au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.
 
 
Întocmit,
Inspector principal de poliţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii