Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 17.08.2021

ro

17 Aug, 2021 11:30 872 Marime text
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Infracțiuni la regimul rutier
 
 
La data de 16.08.2021, în jurul orei 07:30, o patrulă de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşura activităţi specifice pe raza localtăţii Bogdan Vodă, a oprit în trafic un autoturism ce tracta o remorca, condus de un tânăr de 22 ani, din județul Neamț, care circula cu o viteză de 92 km/h.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”.

 
La aceeași dată, în jurul orei 18:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați despre faptul ca pe strada Abatorului din municipiul Bacău, în parcarea unui supermarket, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce o femeie de  54 de ani, din localitate, conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat regulamentar, rezultând pagube materiale.
Conducătoarea auto a fost testate cu aparatul etilotest marca Dragger rezultând 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că aceasta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 
 
 
Ordine de protecție provizorii emise de poliţişti
 
La data de 16 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani, despre faptul că în cursul zilei a avut un conflict cu soțul ei, în urma căruia acesta a ameninţat-o şi împins-o.
Deplasându-se la fața locului, având în vedere gravitatea faptei şi starea de temere creată victimei, în urma probelor administrate şi a evaluării formularului de risc întocmit, polițiștii au emis pe numele acestuia un ordin de protecție provizoriu, pentru o durată de 5 zile.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și ”amenințare”.
 
 
La data de 16 august a.c., în jurul orei 21.30, tot polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, au fost sesizați de către o femeie de 27 de ani, despre faptul că în cursul zilei a avut un conflict cu soțul ei, în vârstă de 39 de ani, care a agresat-o fizic.
Deplasându-se la fața locului, având în vedere gravitatea faptei şi starea de temere creată victimei, în urma probelor administrate şi a evaluării formularului de risc întocmit, polițiștii au emis pe numele acestuia un ordin de protecție provizoriu, pentru o durată de 5 zile.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”violenţă în familie”.
 
                                                                                                                         Întocmit,
Inspector de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii