Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 13.08.2021

ro

13 Aug, 2021 12:05 799 Marime text
                        Nr. 506731 din 13 august 2021
          
                                                                   
 
 
 
POLIŢIŞTII BĂCĂUANI AU CONTINUAT ACȚIUNILE ÎN SISTEM INTEGRAT
 
            Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, împreună cu cei de la transporturi au acţionat pe raza judeţului pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
 
Ieri, în intervalele orare 07.00-09.00 și 17.00-19.00, poliţiştii rutieri, de ordine publică și de la transporturi au acţionat, în sistem integrat, pe drumurile publice din judeţ pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale.
          Activitățile s-au desfășurat pe principalele artere rutiere din județ, dar și în zone ce manisfestă risc în producerea de fapte antisociale, în zone aglomerate, în zona stațiilor CFR, precum și la trecerile la nivel cu cale ferată.
          Acțiunile polițiștilor au avut scop preventiv menținând ca obiectiv principal, conștientizarea de către cetățeni a necesității respectării legislației în vigoare.
          În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 176 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 59.500 de lei. Din totalul sancțiunilor aplicate, 120 au fost la regimul circulației rutiere.
          De asemenea, au fost reținute 25 de premise de conducere, din care 19 pentru depășirea vitezei legale și 4 pentru conducerea sub influența alcoolului.
           Poliţiştii băcăuani vor continua activităţile specifice, prezenţa acestora pe drumurile din judeţ având drept scop prevenirea producerii de evenimente rutiere și combaterea faptelor ilegale de orice natură.       
            Astfel de acțiuni vor continua. Atragem atenția asupra obligativității respectării legislației în vigoare, în toate domeniile.
 
Întocmit,
Inspector principal de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii