Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadouri de Moş Nicolae oferite copiilor din donaţiile angajaţilor M.A.I.

ro

06 Dec, 2013 13:46 974 Marime text
Secretarul de stat Constantin Cătălin Chiper a oferit vineri, 6 decembrie a.c., cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, cadouri celor 110 copii din Centrul pentru copii cu dizabilităţi „Domniţa Bălaşa”, asezământ aflat în grija personalului Aparatului Central al Ministerului Afacerilor Interne.

Cadourile au fost achiziţionate din fondurile donate de către personalul Ministerului Afacerilor Interne, la iniţiativa Secţiei Asistenţă Religioasă din cadrul M.A.I.

Copii au primit dulciuri şi rechizite şcolare, dar şi mingii de fotbal şi volei, precum şi palete de badminton. Cei mici au mulţumit angajaţilor M.A.I. care, în fiecare an, de sărbători, prin astfel de gesturi, reuşesc să le aducă un strop de bucurie şi, la invitaţia secretarului de stat Constantin Cătălin Chiper, au promis că vor veni şi pe data de 20 decembrie a.c., la sediul ministerului, unde Moş Crăciun în persoană le va aduce alte cadouri.

Evenimentul de astăzi deschide seria acţiunilor caritabile întreprinse de către personalul Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Următoarea acţiune se va desfăşura sâmbătă, 7 decembrie a.c., când angajaţii M.A.I. vor merge cu cadouri  pentru copiii din localităţile gălăţene grav afectate de inundaţiile din luna septembrie.

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii