Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita de lucru în România a Reprezentantului special al UE pentru Caucazul de Sud şi Criza din Georgia, Philippe Lefort

ro

10 Jan, 2012 22:37 713 Marime text
Vizita de lucru în România a Reprezentantului special al UE pentru Caucazul de Sud şi Criza din Georgia, Philippe Lefort

Reprezentantul Special al UE pentru Caucazul de Sud şi Criza din Georgia, Philippe Lefort, va efectua miercuri, 11 ianuarie 2012, o vizită de lucru în România pentru convorbiri cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, precum şi cu alţi reprezentanţi MAE.

Vizita va oferi prilejul unui schimb de vederi asupra evoluţiilor din regiune, precum şi asupra celor mai semnificative demersuri ale Uniunii Europene şi, în plan bilateral, ale României în spaţiul de referinţǎ.

Informaţii suplimentare

Philippe Lefort a fost numit în funcţia de Reprezentant Special al UE pentru Caucazul de Sud şi Criza din Georgia la 1 septembrie 2011. Postul cumulează atribuţiile Reprezentantului Special UE pentru Caucazul de Sud, deţinut până la sfârşitul anului 2011 de Peter Semneby, şi ale Reprezentantului Special UE pentru Criza din Georgia, deţinut anterior de Pierre Morel.

Mandatul ambasadorului Lefort vizează consolidarea prezenţei UE în zonă şi a contribuţiei la soluţionarea conflictelor prelungite din Caucazul de Sud.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii