Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

ro

21 Dec, 2015 16:36 2757 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează transportatorii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Ungariei că, în zilele nelucrătoare din perioada Crăciunului, restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 t se aplică începând cu ziua de joi, 24.12.2015, ora 22:00, ora Ungariei, până duminică, 27.12.2015, ora 22.00, ora Ungariei.
MAE reiterează faptul că, până la data de 1 martie 2016, camioanele dotate cu Euro3 pot circula sau tranzita teritoriul Ungariei în perioadele în care este în vigoare o restricţie de circulaţie. Totodată, se estimează ca timpii de așteptare să crească, în sensul de intrare spre România, la toate punctele de frontieră, urmare a controalelor specifice efectuate de Poliția de frontieră.
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii