Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat pentru afaceri strategice, Daniel Ioniţă, a ambasadorului agreat al Republicii Estonia

ro

06 Aug, 2015 14:37 1026 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri strategice Daniel Ioniță l-a primit joi, 6 august 2015, pe ambasadorul agreat al Republicii Estonia, domnul Ants Frosch, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.
Oficialii au trecut în revistă relaţiile bilaterale româno-estone, perspectivele dialogului politic, precum şi posibilităţile de cooperare în domenii de interes comun,  cu accent asupra celor economice, culturale, turistice, exprimând convingerea că acestea se vor dezvolta într-un ritm susţinut. Totodată, părţile şi-au exprimat dorinţa de a sprijini în continuare colaborarea excelentă dintre România şi Estonia în cadrul UE şi NATO. Au constatat cu satisfacţie că ambele state împărtăşesc multiple interese comune la nivel european şi regional.
Interlocutorii au avut un schimb de discuţii asupra evoluţiilor din vecinătatea estică a UE, cu accent pe criza din Ucraina şi parcursul european al Republicii Moldova, inclusiv din perspectiva evoluţiilor politice din plan intern, urmare alegerilor legislative din această ţară.
Secretarul de stat Daniel Ioniţă a urat ambasadorului Frosch succes în îndeplinirea mandatului său şi l-a asigurat de întregul sprijin al autorităţilor române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii