Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul afacerilor externe a ambasadorului Republicii Indonezia în România, Diar Nurbintoro

ro

25 Feb, 2014 20:14 541 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, l-a primit marţi, 25 februarie 2014, pe ambasadorul Republicii Indonezia la Bucureşti, Diar Nurbintoro, în vizită de curtoazie.

În cadrul întrevederii a fost evidenţiat interesul comun pentru consolidarea cooperării dintre România și Indonezia şi pentru punerea în valoare a potenţialului remarcabil al relaţiilor bilaterale.

În acest sens a fost subliniată importanţa intensificării dialogului politic, prin care să se susţină dezvoltarea schimburilor economice bilaterale şi fost evidenţiată necesitatea valorificării specificității celor două economii prin identificarea unor mecanisme eficiente de colaborare între mediile de afaceri ale celor două ţări. Ministrul român de externe a reafirmat utilitatea contactelor directe dintre ministerele cu competenţe economice, precum şi dintre camerele de comerţ locale şi naţionale.

Au fost abordate şi teme din actualitatea internatională, precum şi colaborarea dintre cele două ţări în cadrul organizaţiilor internaţionale, în special Organizaţia Naţiunilor Unite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii