Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunităţi de afaceri pentru companii şi firme româneşti în context NATO

ro

29 Jun, 2012 18:27 676 Marime text

Comunicat de presă

Oportunităţi de afaceri pentru companii şi firme româneşti în context NATO

Ministerul Afacerilor Externe, în colaborare cu Secretariatul Internaţional al NATO, şi cu sprijinul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi ORNISS, a organizat, la 29 iunie 2012, seminarul cu tema Oportunităţi de afaceri pentru companii şi firme româneşti în context NATO.

Seminarul a avut ca obiectiv principal familiarizarea reprezentanţilor companiilor şi firmelor româneşti cu procedurile specifice necesare pentru a participa la licitaţii internaţionale organizate de Organizaţia Atlanticului de Nord. Evenimentul a oferit mediului de afaceri din România prilejul de a cunoaşte modalităţile şi oportunităţile investiţionale generate de programele NATO, precum şi de construcţia noului sediu al Alianţei Nord-Atlantice din Bruxelles (Belgia).

În cadrul seminarului, reprezentanţii Secretariatului Internaţional al NATO şi ai instituţiilor româneşti au informat companiile şi firmele prezente în legătură cu cerinţele NATO şi prevederile legislaţiei româneşti vizând participarea sectorului privat la proiectele derulate de Alianţă.

Totodată, seminarul a evidenţiat importanţa pe care Ministerul Afacerilor Externe o acordă dimensiunii economice şi promovării oportunităţilor de afaceri pentru firmele şi companiile româneşti, bucurându-se de o participare numeroasă din partea reprezentanţilor mediului de afaceri.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii