Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Norvegia – fenomene meteo severe și risc de inundații

ro

21 Dec, 2015 21:09 948 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Regatului Norvegiei că Institutul local de Meteorologie a emis, în după-amiaza zilei de 21 decembrie 2015, o avertizare meteo de vreme severă pentru regiunile din sud-vestul și vestul ţării (Agder, Telemark, Buskerud, Oppland, Hedmark, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane și Møre og Romsdal), valabilă până la 23 decembrie 2015. În aceste regiuni vor fi precipitații mixte abundente și vântul va sufla cu putere. În zonele montane, în special în trecători, este posibil ca circulaţia să se desfășoare cu mare dificultate.
În aceeași perioadă, 21-23 decembrie 2015, în regiunile Hordaland și Sogn og Fjordane nivelul precipitațiilor va fi ridicat. Pentru Bergen și zonele adiacente a fost emis cod galben de inundații.
Informaţii actualizate privind avertizările meteorologice din Regatul Norvegiei puteţi găsi pe website-ul Institutului de Meteorologie - http://www.yr.no.
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii