Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Afacerilor Externe. Participarea secretarului de stat Iulia Matei la reuniunea informală a Consiliului Afaceri Generale, în format videoconferință

ro

22 Feb, 2021 22:01 950 Marime text
  • Secretarul de stat pentru afaceri europene, Iulia Matei, va participa marți, 23 februarie 2021, la reuniunea informală a Consiliului Afaceri Generale, care se va desfășura în format videoconferință. 

În cadrul discuțiilor, vor fi abordate, în perspectiva reuniunii extraordinare a Consiliului European din 25-26 februarie a.c., aspecte privind coordonarea la nivel UE pentru gestionarea pandemiei de Covid-19, consolidarea rezilienței UE în domeniul sănătății, inițiativele la nivelul UE în ceea ce privește securitatea și apărarea, precum și relațiile cu Vecinătatea Sudică.


De asemenea, agenda reuniunii Consiliului Afaceri Generale mai cuprinde discuții pe marginea Planului de Acțiuni privind Democrația Europeană, respectiv informări cu privire la Conferința privind viitorul Europei și relațiile dintre Uniunea Europeană și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii