Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea secretarului de stat Ovidiu Dranga cu ambasadorul Regatului Maroc, Faouz Achchabi

ro

27 Mar, 2013 20:00 554 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri globale, Ovidiu Dranga, a primit-o astăzi, 26 martie 2013, pe doamna Faouz Achchabi, ambasadorul Regatului Maroc la Bucureşti.
Cu acest prilej, partea română a reiterat voinţa şi interesul de consolidare a dialogul politic şi de cooperare în toate domeniile, pentru identificarea celor mai bune căi de relansare a  relaţiilor dintre cele două state. De asemenea, a fost subliniată importanţa acordată cooperării între ministerele de externe din cele două ţări. Cei doi oficiali, au trecut în revistă domeniile în care există premise favorabile unei colaborării intensificate, precum consolidarea instituţiilor democratice din Maroc şi interacţiunea pe linie universitară.

Ambasadorul marocan a prezentat evoluţiile recente din ţara sa şi oportunităţile oferite de dinamizarea relaţiilor economice bilaterale. A exprimat interesul pentru concretizarea în perioada imediat următoare a acţiunilor prevăzute pe agenda bilaterală, atât la nivelul dialogului politic, cât şi în domeniul economic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii