Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea ministrului afacerilor externe, Titus Corlăţean, cu liderul fracţiunii social-democrate din Bundestag, Frank-Walter Steinmeier

ro

18 Oct, 2012 01:15 634 Marime text

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a avut miercuri, 17 octombrie 2012, o întâlnire cu liderul fracţiunii social-democrate din Bundestag, Frank-Walter Steinmeier, fost ministru al afacerilor externe al R. F. Germania. Discuţiile avute au evidenţiat o largă convergenţă privind abordarea temelor atât de interes bilateral româno-german, cât şi în context european.

Cei doi oficiali au exprimat interesul deosebit al ambelor părţi pentru consolidarea relaţiilor dintre cele două parlamente, cu accent pe cooperarea între grupurile parlamentare social-democrate.

De asemenea, în cadrul întrevederii, a fost abordat stadiul relaţiilor româno-germane, cu evidenţierea relaţiilor economice, care au cunoscut în ultimii ani o dezvoltare susţinută, Germania fiind primul partener comercial al României şi unul dintre cei mai importanţi investitori.

Şeful diplomaţiei române a subliniat importanţa pe care o acordă consolidării relaţiilor cu landurile germane, care pot contribui, în cooperare cu autorităţile din România, la identificarea şi realizarea de proiecte de dezvoltare regională.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii