Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea dintre secretarul de stat pentru afaceri europene, George Ciamba, şi preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională a Parlamentului Republicii Letonia, Valdis Zatlers

ro

10 Feb, 2014 15:37 1083 Marime text
10 februarie 2014

Comunicat de presă

Întrevederea dintre secretarul de stat pentru afaceri europene, <George Ciamba>, şi preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională a Parlamentului Republicii Letonia,  Valdis Zatlers

Secretarul de stat pentru afaceri europene, <George Ciamba>, a avut astăzi, 10 februarie 2014, la sediul MAE, o întrevedere cu Valdis Zatlers, preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională a Parlamentului Republicii Letonia.
Cei doi oficiali au trecut în revistă stadiul excelent al relaţiilor româno-letone şi au apreciat dinamizarea contactelor bilaterale din ultima perioadă. Au exprimat interesul pentru aprofundarea cooperării bilaterale, în domeniul parlamentar, dar şi în domeniul politic, pe baza intereselor împărtăşite de cele două ţări la nivelul Uniunii Europene. De asemenea, au discutat despre structura economiilor celor două ţări şi despre posibilităţile de impulsionare a cooperării economice bilaterale.
Demnitarii au avut un schimb de vederi privind aspecte instituţionale ale UE, agenda de securitate, politica de extindere şi vecinătatea estică a Uniunii, cu accent pe calendarul aderării Republicii Moldova la UE şi pe aspiraţiile europene ale Turciei. Preşedintele Valdis Zatlers a făcut o prezentare a atribuţiilor Comisiei pentru Securitate Naţională a Parlamentului Republicii Letonia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii