Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnirea ministrului delegat pentru relațiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, cu cadrele didactice şi elevii de la "Şcoala românească de sâmbătă" din Lisabona

ro

30 May, 2015 21:20 1047 Marime text
În prima zi a vizitei oficiale pe care o efectuează în Republica Portugheză, ministrul delegat pentru relațiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, a avut o întâlnire cu elevii şi cadrele didactice de la "Şcoala de sâmbătă", proiect finanțat de către Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni şi organizat de Asociația "Comunitatea Românească din Lisabona".
 
Cele optsprezece cadre didactice predau în limba română, conform programei româneşti, celor o sută de elevi proveniți din familii de români din România şi Republica Moldova.
 
Demnitarul român, însoțit de ambasadorul României în Republica Portugheză, a oferit cărți şi materiale audio tuturor copiilor care frecventează aceste cursuri.
 
"Şcoala de sâmbătă" este un proiect de succes finanțat de statul român care, în condițiile menținerii standardelor educaționale, va putea fi continuat şi în următorii ani", a menționat ministrul delegat Angel Tîlvăr cu acest prilej.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii