Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informaţii actualizate în data de 27 aprilie 2015, ora 11 30 în legătură cu situaţia cetăţenilor români în urma cutremurului din Nepal

ro

27 Apr, 2015 11:56 963 Marime text
În continuarea informaţiilor referitoare la situaţia cetăţenilor români în urma cutremurului din Nepal,  Ministerul Afacerilor Externe informează că în dimineaţa zilei de 27 aprilie 2015, au mai fost identificaţi şi contactaţi direct sau prin intermediul familiilor, încă 2 cetăţeni români care de asemenea se află în afara oricărui pericol. Astfel, bilanţul actual privind numărul cetăţenilor români localizaţi în Nepal și contactaţi direct sau prin intermediul familiilor este de 30 de persoane.
Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la New Delhi şi al Consulatului Onorific al României din Nepal, continuă eforturile de verificare a prezenţei, respectiv a situaţiei altor cetăţeni români care s-ar afla în Nepal, în zonele afectate.
Până la acest moment misiunea diplomatică nu a primit nicio confirmare oficială referitoare la existenţa vreunui cetăţean român, printre victime.
Reamintim că cetăţenii români care au rude sau prieteni în zona afectată de cutremur au la dispoziţie pentru informaţii numărul de telefon 0728.557.116 sau e-mailul comunicare.consulara@mae.ro.
 
Direcţia Purtător de Cuvânt şi Comunicare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii