Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziţie românească la sediul Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor

ro

20 Jun, 2013 16:47 974 Marime text
Misiunea Permanentă a României la Geneva marchează deţinerea de către România a preşedinţiei în exerciţiu a Consiliului Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor prin organizarea, expoziţiei Social media heroes, Social media victims; From hieroglyphs to Facebook, sub patronajul Secretarului general al UIT, Dr. Hamadoun I. Touré.
Cele 40 de panouri cu imagini relevante din istoria comunicaţiilor - de la scrierea de mână până la cele mai moderne mijloace de comunicaţii - cu accent pe potenţialul prezent şi viitor, vor fi expuse la sediul Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT), vernisajul având loc azi, 20 iunie 2013.
Pentru realizarea expoziţiei, Ministerul Afacerilor Externe a încheiat un protocol cu Asociaţia Swiss Webacademy din Sibiu, care a contribuit voluntar la elaborarea conceptului şi la realizarea exponatelor. Excelenţa românească în materie de cercetare şi inovare cu aplicare inclusiv în domeniul tehnologiei comunicaţiilor, va fi demonstrată de doi tineri inventatori  români, Tudor Cobalaş şi Alina Stroe, care îşi vor prezenta ultimele proiecte.
Expoziţia va rămâne deschisă timp de o lună, urmând ca, ulterior, să fie prezentată la primăriile din Sibiu şi Mediaş şi apoi itinerantă timp de câteva luni prin liceele din Judeţul Sibiu, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi al Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu.
 
Detalii despre expoziţie şi imagini pot fi găsite pe site-ul http://swissacademy.eu/web-projects/social-media-victims-heroes/.
Mulţumiri celor care susţin evenimentul: Romtelecom, Asociaţia Operatorilor Mobili din România (OMR), Swiss Webacademy, Consiliul Judeţean Sibiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii