Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează campania ‪#DialogLaÎnălţime

ro

18 Feb, 2016 11:01 932 Marime text

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează campania ‪#DialogLaÎnălţime care va crea posibilitatea unor discuţii directe între cetăţenii români din diaspora şi ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, cu prilejul deplasării acestuia cu avionul în ţări din Europa în care există comunităţi numeroase de români (Spania, Italia).

Ministrul delegat Dan Stoenescu şi românii care se vor deplasa cu aceeaşi cursă aeriană vor avea astfel ocazia să discute nemijlocit despre diverse situaţii sau probleme cu care se confruntă românii din diaspora. Cu acest prilej, ministrul delegat îi poate informa pe cetăţenii români despre modificările aduse sistemului electoral pentru alegerile parlamentare.

Campania #DialogLaÎnălţime, realizată în premieră în România, face parte dintr-o serie de măsuri implementate de DPRRP destinate transparentizării și facilitării comunicării nemijlocite cu românii de pretutindeni.

Sesiunea de dialog va fi inaugurată  vineri, 19 februarie 2016, în timpul unei curse Bucureşti-Madrid operată de compania TAROM.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii