Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează campania ‪#‎DialogFaraFrontiere‬‬‬

ro

26 Jan, 2016 22:27 1074 Marime text
 
Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni lansează campania ‪#‎DialogFaraFrontiere. Prin intermediul live streaming-ului de pe Facebook, ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni va răspunde în direct întrebărilor formulate cu privire la problematica votului prin corespondență și la situația românilor din vecinătate, pe pagina oficia [Anchor] [Anchor] lă Dan Stoenescu, pe data de 30 ianuarie 2016, la ora 11:00.
Întrebările privind cele două teme stabilite pot fi trimise, prin mesaj pe Facebook-ul oficial Dan Stoenescu sau prin postări pe pagina de socializare cu hashtag-ul #DialogFaraFrontiere, și înainte de eveniment, ele urmând să fie centralizate și puse în discuție în prima parte a intervenției video.
Campania ‪#‎DialogFaraFrontiere, realizată în premieră în România, face parte dintr-o serie de măsuri destinate transparentizării și facilitării comunicării nemijlocite cu românii de pretutindeni și promovării noilor modalități de vot pentru românii din străinătate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii