Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultările secretarului de stat Daniel Ioniţă cu adjunctul ministrului belarus de externe Elena Kupcina

ro

09 Feb, 2016 18:19 861 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri strategice Daniel Ioniţă va întreprinde, în perioada 10-11 februarie 2016, o vizită la Minsk pentru consultări cu adjunctul ministrului belarus de externe, Elena Kupcina. Prezenta rundă are loc la invitaţia părții belaruse și este organizată în continuarea rundei de consultări la același nivel de la Bucureşti, din 8 septembrie 2015.

Programul vizitei include și o rundă de consultări cu președinții Comisiilor pentru Relații Internaționale din cadrul celor două Camere ale legislativului belarus și cu președintele Grupului Parlamentar de Prietenie Belarus-România, precum și susținerea unei prelegeri la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Universității de Stat din Belarus pe tema „Opportunities, Risks and Challenges. Europe in the 21st century”.
Agenda consultărilor vizează: relaţiile bilaterale româno-belaruse – aspectele politice, economice, cadrul juridic bilateral şi alte domenii de interes, precum colaborarea în domeniul cultural şi al relaţiilor între cele două foruri legislative; cooperarea bilaterală româno-belarusă în cadru multilateral; agenda de cooperare UE – Belarus; problematica regională.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii