Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat MAE - Primirea de către ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a ambasadorului Statului Kuweit în Romania, Mubarak Mohammed Faleh Al-Suhaijan 30 ianuarie 2015

ro

30 Jan, 2015 18:27 1010 Marime text
Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu l-a primit astăzi, 30 ianuarie 2015, pe ambasadorul Statului Kuweit în Romania, Mubarak Mohammed Faleh Al-Suhaijan.

Întrevederea a prilejuit trecerea în revistă a stadiului relaţiilor bilaterale, precum şi abordarea unor teme de actualitate ale agendei regionale şi internaţionale.
Cei doi oficiali au subliniat nivelul foarte bun al relaţiilor bilaterale, evidenţiind dorinţa comună de amplificare a dialogului politic şi de continuare a consolidării cooperării în domeniul economic. Un punct aparte l-a constituit stabilirea măsurilor necesare pentru actualizarea cadrului juridic bilateral.
Ambele părţi au evidenţiat importanţa activării unor mecanisme de lucru comune, atât la nivelul ministerelor de externe, cât şi cu privire la cooperarea economică, sens în care a fost propusă organizarea unei sesiuni în acest an a Comisiei Economice Mixte.

În cadrul discuţiilor, a fost realizat şi un schimb de opinii privind ultimele evoluţii din Orientul Mijlociu, cu accent pe necesitatea coordonării eforturilor comunităţii internaţionale pentru combaterea terorismului şi a fenomenelor extremiste.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii