Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie Italia - prelungirea condițiilor meteorologice nefavorabile în perioada 9-10 ianuarie 2017

ro

09 Jan, 2017 18:41 940 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească pe teritoriul Italiei că Serviciul de Protecție Civilă local a anunțat prelungirea condițiilor meteorologice nefavorabile pentru perioada 9-10 ianuarie 2017. Perturbările vor avea o intensitate mai redusă și caracter intermitent și vor afecta îndeosebi coasta adriatică și regiunile sudice. Conform Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene, precipitații sub formă de ninsoare se vor înregistra inclusiv în zonele cu altitudini joase, în special în regiunile Abruzzo, Molise, Puglia, Basilicata și în estul regiunii Campania; ninsori slabe sau moderate se vor înregistra pe alocuri și în celelalte regiuni din centrul și sudul țării, în timp ce avertizarea pentru vânturi puternice și temperaturi scăzute rămâne valabilă pentru partea centrală și meridională a peninsulei.

Pentru informații actualizate cu privire la starea vremii, accesați site-ul Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: http://www.meteoam.it/. De asemenea, informații cu privire la condițiile meteorologice și condițiile de călătorie sunt disponibile pe site-ul Serviciului de Protecție Civilă, la adresa: www.protezionecivile.gov.it<http://www.protezionecivile.gov.it>.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro/> şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii