Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie - Franţa

ro

24 Jun, 2014 14:02 972 Marime text
Atenţionare de călătorie - Franţa
 
Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Franţei cu privire la faptul că sindicatul minoritar al controlorilor aerieni Unsa-ICNA a lansat un preaviz de grevă, care va afecta circulația aeriană în perioada 24-29 iunie 2014.
Vor exista tulburări ale traficului aerian în special în aeroporturile din partea de sud a Franței şi pentru zborurile având ca destinație sudul Franței, respectiv regiunea Maghrebului, acest sindicat fiind majoritar în zona Aix-en-Provence din Sudul Franței.
Secretarul de Stat al Transporturilor anunţă că aproximativ 75% din zboruri vor fi asigurate pe parcursul acestei săptămâni. Conform obligației „serviciului minim”, trebuie asigurate cel puțin 50% din zboruri.
Vor fi afectate în special aeroporturile din Lyon, Marsilia, Toulouse şi Bordeaux precum şi zborurile cu plecarea din Paris, cu destinația Sudul Franței, Spania, Portugalia, Maroc, Tunisia şi Algeria. Pe aceste linii, Direcţia Generală a Aviației Civile a propus companiilor aeriene să suprime 20% din zborurile prevăzute pentru astăzi, 24 iunie 2014.
Compania aeriana AIRFRANCE va asigura astăzi, 24 iunie2014, totalitatea zborurilor externe şi aproximativ 90% din zborurile interne.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate înainte de a se deplasa în străinătate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii